zaterdag 1 november 2008

Versie 1 november A+B-kampioenschap

Dag allemaal,

de nieuwste versie van interclubjury is nu beschikbaar.
Nieuw in deze versie :

* Spelersnummers worden in het geheugen geladen wanneer men de ingave van de briefjes start. Bij het intypen van spelersnummers moet er dan niet meer in de deelnemerstabel gelezen worden, wat tijdswinst oplevert en het risico op blokkering door een andere computer uitsluit.

* Bij de ingave van een foutief spelersnummer wordt geen foutmelding meer getoond, maar kleurt de achtergrond van het scherm rood. Dit valt beter op tijdens de snelle ingave van de beurtbriefjes en je hoeft ook de foutmelding niet te sluiten.

* Als je als spelersnummer het aantal punten ingeeft, kleurt de achtergrond van het scherm oranje. Dit is een vaak voorkomende typfout. Natuurlijk kan een speler een score behalen gelijk aan zijn spelersnummer, maar dit komt niet zo vaak voor.

* Tijdens de ingave van de beurtbriefjes kan je onderaan in de statusbalk het laatst ingegeven correcte spelersnummer zien. Bij het ingeven van een foutief woord wordt vaak vergeten om ook het spelersnummer in te geven.

* Als de wedstrijd van het type "A+B kampioenschap" is, krijg je een ander scherm om uitslagen af te drukken. Je kan bovenaan kiezen voor "Iedereen", "A" of "B". De volgende lijsten kunnen afgedrukt worden per klasse :
1) Wedstrijdverslag
2) Rangschikking met en zonder beurtdetail
3) Rangschikking aan de pauze
4) Rangschikking met beurtdetail per spelersnummer (voor nacontrole)

Geen opmerkingen: